Forside / Nyheder / Marked / Riv ikke alt det gamle ud, renovér i stedet – med interiørfolier!

Riv ikke alt det gamle ud, renovér i stedet – med interiørfolier!

Marabu kampagnebanner – maj 2022

Det er temaet for et webinar med en live demonstration arrangeret af Antalis den 26. januar. Webinaret er gratis og målrettet butiksejere, indretningsarkitekter og ejendomsejere, men også trykkerier, der ønsker at udvide deres tilbud.

Coala Interior Film sortimentet fås i cirka 650 forskellige designs og kan bruges indendørs på alt fra vægge og gulve til møbler og interiørdetaljer. Et produkt, der ifølge Antalis kræver ganske lidt vedligeholdelse, er UV-bestandigt, brandklassificeret og antibakterielt.

– På webinaret vil vi gerne vise, hvordan dette produkt kan ændre interiøret i almindelige miljøer som kontorer eller hoteller, uden at skulle lukke forretningen ned. Det kan være et alternativ til at ansætte en maler eller tømrer, siger Lars Wiklund, produktchef for visuel kommunikation i Antalis.

Eksperterne giver tips

Med på et link fra demo-lokaler i Luxembourg er montører, der er eksperter i foliering. De vil vise, hvordan folien monteres på forskellige overflader, og hvordan den monteres til afdækning af hjørner og runde former.

– De deler deres bedste tips og tricks. De viser frem for alt selve håndværket, for eksempel hvordan man skærer, folder og hvor meget overlapning det skal være, siger Lars Wiklund.
Formålet med webinaret er at vise, hvordan man forlænger interiørets levetid og ikke mindst smider mindre ud.

– Vi vil gerne fjerne eventuelle forhindringer for at tænke og vise, hvor hurtigt det er muligt at ændre et rums udseende. Det skal ikke være svært og tidskrævende – du kan friske interiøret op på en enkel måde.

“Velinvesteret time”

Målgruppen er butiksejere, indretningsarkitekter og ejendomsejere, men også trykkerier, der ønsker at udvide deres tilbud.

– Jeg synes, det er en velinvesteret time, hvor deltagerne kan få mange interessante tips og ideer, siger Lars Wiklund.

Webinaret afholdes onsdag den 26. januar fra 9-10. Tilmelding kan ske via dette link. For dem, der ikke kan deltage på den fastsatte dato, er det muligt at tilmelde sig og modtage en optagelse efterfølgende.

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.