Forside / Nyheder / Medier / Ny 3M printfolie sikrer hurtig og sikker bilindpakning

Ny 3M printfolie sikrer hurtig og sikker bilindpakning

Det er sign service, der stolt præsenterer denne nye og spændende printfolie – IJ280 – til indpakning af biler. – Folien er virkelig en milepæl, som er udviklet til professionelle wrappere, som har travlt og forventer et fejlfrit resultat, udtaler Henrik Valentin fra sign service.

– IJ280 med tilhørende laminat 8428G er klassens absolut bedste printfolie til biler. Printkvaliteten er uovertruffen. Monteringen er gjort meget nemmere, fordi folien er designet med en “tack” der hverken er for meget eller for lidt. Der skal ydermere ikke bruges så meget varme, som ved tidligere folier, fortæller Henrik Valentin.

Han anslår at monteringstiden er reduceret med ca. 20%! Også selv om du skal varme ind i dybe falser eller rundt om hjørner. – Det er da en landevinding, der vil noget, siger Henrik Valentin. Endelig er de-montagen langt hurtigere end hos tilsvarende folier, da folie og klæbestof fjernes meget nemt med varme.

– Det er ikke nogen hemmelighed, at vi har glædet os til at se dette helt nye topprodukt på markedet for bilindpakning. Det har været efterspurgt længe, og nu er det her! Dette produkt sparer simpelt hen tid – og sikrer en bedre indtjening for bilindpakkere, siger Henrik Valentin afslutningsvis og inviterer interesserede til at kigge forbi sign service og prøve denne nye printfolie.

sign service vil desuden præsentere folien på fire Road Shows rundt i Danmark. De bliver afholdt efter følgende plan:

  • Hammer Høyer, Nørresundby – den 17. maj
  • Massive Motorsport, Tilst – den 18. maj
  • Wrap Academy, Hedensted – den 19. maj
  • TCR, Hedehusene – den 9. juni

Tjek for nærmere info på https://www.sign-service.dk/

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.