Forside / Nyheder / Ledelse / Asteria Group køber endnu et dansk etikettrykkeri
Billedet er lånt hos Green-Label.dk.

Asteria Group køber endnu et dansk etikettrykkeri

Marabu kampagnebanner – maj 2022

Green-Label A/S i Galten nu bliver en del af Asteria Group som allerede ejer 18 etablerede trykkerier i Europa (her i blandt Grafiket som kom til i 2020).

Green-Label har opnået en solid vækst de seneste år. De har, ifølge administrerende direktør Anne Grønning, formået at navigere sig gennem et turbulent marked med mange udfordringer. Men det var netop virksomhedens evne til at udvikle og positionere sig, samt deres faglige ekspertise, der overbeviste Asteria Group om at invitere ejerne Anne og Claus Grønning til at gå med ind i deres langsigtede vækststrategi.

Siden 1999 har Anne og Claus arbejdet tæt sammen om at udvikle Green-Label. Ambitionerne har altid været høje og krævet mange overvejelser, siger Anne, men muligheden for at blive en del af en stor europæisk spiller på markedet var egentlig en let beslutning at tage.

Som en del af Asteria Group, der nu omfatter 19 virksomheder, øger Green-Label sin produktionskapacitet betydeligt. De vil få adgang til en lang række nye innovative løsninger som kan løse stort set alle etiketterings- og emballageopgaver.

Green-Label vil fortsætte med “business as usual”. Anne Grønning forbliver administrerende direktør og Claus Grønning fortsætter som produktionsdirektør sammen med de dygtige medarbejdere for at sikre den fortsatte fokus på kvalitet, service og nærhed til kunderne.

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.