Forside / Nyheder / EFI lancerer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

EFI lancerer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Marabu kampagnebanner – maj 2022

Electronics For Imaging (EFI) lancerer fem nye EFI Fiery digitale frontends (DFE’er) baseret på den nyeste Fiery-platform, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta bliver de første til at integrere dem med deres produktionsmaskiner på grund af deres mangeårige samarbejde med EFI.

De fem nye Fiery-servere reducerer jobforberedelsestiden, mens de hjælper med at sikre farvenøjagtigheden og højere samlet produktivitet. Disse egenskaber opnås med gennemprøvede preflight-værktøjer, intelligente automatiseringsfunktioner og farvestyringsteknologier, der skal sikre, at jobbet produceres korrekt første gang, hver gang, til den laveste pris.

Korrekte jobegenskaber vælges af JobExpert, staffagefarver er optimeret med Spot Pro, fejl fanges med Fiery Preflight, og efterbehandlingsmærker tilføjes visuelt med Fiery Finishing Designer. Med disse funktioner kan kunderne øge den samlede outputvolumen.

De nye løsninger EFI og Konica Minolta annoncerer omfatter:

  • EFI Fiery IC-319 og IC-318 v2 DFE’er, der vil drive Konica Minolta AccurioPress C14000/C12000 high-end produktionsmaskiner
  • EFI Fiery IC-319 og IC-318L v2 DFE’er, der vil drive Konica Minolta AccurioPress C7100/C7090 mellemvolumen produktionsmaskiner
  • EFI Fiery IC-317 og IC-419 v2 DFE’er, der vil drive Konica Minolta AccurioPress C4080/C4070 og AccurioPrint C4065 printere

Konica Minolta og EFI skriver i en pressemeddelesel, at den nye Fiery FS500 Pro-serverplatform tilbyder mange fordele for printservice-udbydere, der betjener sig af Konica Minolta-maskiner, herunder:

Endnu hurtigere behandlingstid. EFI Fiery DFE’erne er de hurtigste i branchen og er lige blevet endnu hurtigere med FS500 Pro. Med denne nye hardware-/softwareplatform behandles fx en grafikintensiv 100-siders fotobog 36 % hurtigere end tidligere Fiery DFE’er.

Mindre spild og flere salgbare print. Kunder kan bruge de nye Preflight-værktøjer til nemt at finde filfejl, hvilket gør udskrivningstiden hurtigere. Eksterne Fiery-servere leveres nu som standard med Fiery Preflight, som automatiserer grundlæggende preflight-tjek for problemer såsom manglende staffagefarver eller billeder i lav opløsning. For mere avancerede preflight-tjek verificerer Fiery Preflight Pro overholdelse af industristandarder og specifikationer såsom PDF/X, PDF/VT 1 og 2, PDF 2.0 eller GWG (Ghent Workgroup) med en letforståelig visuel rapport.

Nøjagtige farver og farvejusteringer i realtid. Den nye version af Fiery Spot Pro gør det hurtigere at forberede medier til print ved at optimere alle staffagefarver på én gang for den mest nøjagtige gengivelse af varemærkefarver med PANTONE-farver eller tilpassede biblioteker. Operatører kan minimere problemer med unøjagtige farver med det inkluderede EFI ColorGuard-abonnement – en cloud-baseret verifikationsløsning til at spore farvekvalitet.

Nem færdiggørelse. Fiery Finishing Designer er en fuldstændig visuel grænseflade, der følger med Fiery Command WorkStation, der forenkler oprettelse og redigering af efterbehandlingsindstillinger for Konica Minolta TU-510 Inline Trimmer Unit. Kunder kan se en live forhåndsvisning af deres jobindhold, mens de indstiller skære-, false- og perforeringsmærkerne. På denne måde kan de være sikre på, at efterbehandlingsopsætningen er nøjagtig, før opgaven sendes til print, hvilket eliminerer efterbehandlingsspild.

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.