Forside / Nyheder / Heidelberg: Fremstil professionelle PDF’er i seks enkle trin

Heidelberg: Fremstil professionelle PDF’er i seks enkle trin

Heidelberg er i fuld gang med at forny sin Prinect workflow-software, som fremover vil være tilgængelig ”i skyen”. Den nye workflow-suite hedder “Prinect Direct” og markerer en milepæl på vejen mod fuldautomatisk produktion i trykkerierne. Alle nye funktioner vil gradvist blive gjort tilgængelige for kunderne i form af cloud-baserede apps.

Christopher Berti, leder af Heidelbergs softwareløsninger, beskriver det som et stort teknologisk skifte og udtaler at Prinect er Heidelbergs stærkeste USP. Siden skiftet til en abonnementsmodel for fire år siden, har Prinect oplevet en vækstrate på 10 %, og har nu omkring 3.500 abonnementskunder på verdensplan.

Ny PDF-generator

Efter lanceringen af Print Shop Analytics sidste efterår, lancerer Heidelberg nu sin Smart Product App. Det er den anden Prinect-app i det nye Prinect Direct-workflow. Med denne app kan man automatisere jobskabelsen på prepress-stadiet uden at begrænse designkreativiteten eller produktionsmulighederne.

For eksempel inkluderer den cloud-baseret jobskabelsesfunktion en automatisk kvalitetskontrol af de producerede PDF-filer. Nyskabelsen er, at PDF’erne sammenlignes med yderligere jobdata – også kaldet “produkthensigten”. App-brugere kræver ingen forudgående speciel knowhow. Softwaren guider alle fra trykkerikøbere til trykkeripersonale intuitivt gennem jobskabelsesprocessen til den færdige PDF.

Med Smart Product App’en kan man ifølge Heildelberg skabe en professionel PDF i bare seks enkle trin. Målet er at sikre et fejlfrit, klart defineret job – det smarte produkt – bestående af den printklare PDF og de ønskede egenskaber (produkthensigiten) til automatisk produktion. Prinect Direct bruger de data, der er gemt under jobskabelsen, til selvstændigt at beslutte den mest omkostningseffektive produktionsproces, så der er ikke behov for, at trykkeriets personale aktivt træffer denne beslutning.

Softwaren, samt hele konceptet bag Heidelberg Plus-universet, præsenteres for omkring 300 Prinect-brugere på Prinect User Days i Wiesloch i uge 20 og kan ses online her:

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.