Forside / Annoncér

Annoncér

Print og Medier annonceprisliste 2018

Du kan annoncere i printogmedier.dk og du kan købe sponserede artikler, videoer og test.

Se eksempler og teknisk information om websideannoncer her.

Se eksempler og teknisk information om nyhedsbrevsannoncer her.

Om Print & Mediers nyhedsbrev

Print og Mediers nyhedsbrev udkommer én gang om ugen ca. 44 uger om året. Medio november 2017 var antallet af abonnenter på 3.400 +. Åbningsraten lå i perioden medio
september til medio november 2017 på godt 37 procent med en klikrate på 10 procent*.

*) Klikraten er målt i forhold til det samlede antal abonnenter.

Målgruppen er personer i virksomheder, der fremstiller grafiske produkter eller medvirker til fremstillingen af grafiske produkter, og som har indflydelse på virksomhedens forretningsmæssige udvikling samt valg af tekniske løsninger og materialer.

Årsaftaler – gælder fra aftalens indgåelse og et år frem.

  • Tekstbanner i et år. Banneret ligger på skiftende placeringer mellem nyhederne på web og i nyhedsbrev. Pris 30.000 DKK.
  • Sidebanner i et år. Banneret ligger på skiftende placeringer i yderste højre spalte på web og i nyhedsbrev. Pris 20.000 DKK.
  • Topbanner (maks. to pr. år). banneret vil blive vist skiftevis og ligeligt mellem de to sponsorater på både web og i nyhedsbrev. Pris 45.000 DKK.

For alle tre aftaler gælder det, at banneret kan skiftes så ofte man ønsker det (dog minimum en uge ad gangen). Det gælder desuden, for alle tre aftaler, at de medvirker til finansieringen af redaktionel bevågenhed samt eksponering af relevante pressemeddelelser.

Enkeltstående kampagner

  • Kampagnebanner i en måned. Kampagnebanneret har samme format som tekstbanneret, men ligger altid øverst i nyhedsstrømmen på hjemmesiden, og vises som eneste tekstbanner på artikelniveau. Kampagnebanneret ligger ligeledes øverst i nyhedsstrømmen i nyhedsbrevet i samme periode. Pris 8.000 DKK.
  • Case story foretaget på baggrund af indenlandsk virksomhedsbesøg og med sparring om artiklens indhold og én korrektur.
    Pris 8.000 DKK. (Ved interview uden for landets grænser aftales særskilt pris.)
  • Printertest foretaget på indenlandsk installation med én korrektur. Pris 8.000 DKK. (Ved test uden for landets grænser aftales særskilt pris.).

NB! Printertest og case story offentliggøres altid først på printogmediers hjemmeside, med mindre andet er aftalt. Printertest og case story må frit bruges af opdragsgiver på egne medier efter offentliggørelse på printogmedier. Printogmedier har retten til distribuere printertest til andre grafiske magasiner, med mindre andet er aftalt.

Sponsorater

Print & Medier tilbyder også sponsorater, som kombinerer årsaftaler og case stories. Det kan du høre mere om ved at kontakte Lis Lykke eller Søren Winsløw.

NB! Alle priser er eksklusiv dansk moms.

Med forbehold for fejl og ændringer.

For annoncering kontakt:

Lis Lykke, tlf.: +45 28 11 02 44, ll@lykkeogwinslow.dk
Søren Winsløw, tlf.: +45 22 33 44 55, sw@lykkeogwinslow.dk