Forside / Forstå Augmented Reality (AR) og øg værdien af dine kunders tryksager

Forstå Augmented Reality (AR) og øg værdien af dine kunders tryksager

Invitation til gratis seminar

Augmented Reality er begyndt at vinde frem i næsten alle brancher især inden for markedsføring og salg. Det forventes, at AR bliver en almindelig del af vores hverdag inden for de næste 3-5 år. Augmented Reality kan være med til at optimere produktionsprocessen og øge salget for virksomhederne, ved korrekt strategisk anvendelse.

På seminaret møder du, udover Konica Minoltas specialister, Nazer Hussain Mehrali, der er direktør for firmaet VMA Nordic, som arbejder med kreative løsninger inden for virtuel, mixed og augmented reality og har udviklet en række AR-produkter.

Du har mulighed for at deltage i vores gratis seminar og få viden om markedet og teknologien, samt høre case stories og få inspiration til, hvor nemt du kan gøre dine print til en interaktiv oplevelse med Konica Minoltas nyeste produkt genARate.

På seminaret bliver genARate demonstreret af førende specialister, som giver dig muligheden for at opleve teknologien på tætteste hold. Derudover får du tips og tricks til, hvordan du kan bruge soft- waren i netop din virksomhed.

Hvor og hvornår:

Tirsdag d. 26. februar i Aarhus Kl. 14:00 – 17:00
Søren Frichs Vej 34C 8230 Åbyhøj

Onsdag d. 27. februar i Ballerup Kl. 14.00 – 17.00
Lautrupvang 2B 2750 Ballerup

Tilmelding:

Du tilmelder dig seminaret ved at skrive en mail til marketing@konicaminolta.dk. Husk at skrive hvilken dag, du deltager.